Aktuelt

MWK & Partners samler kræfterne

’Sammen er vi stærke.’ Sådan lyder mantraet fra kommunikationsrådgiverne Pernille Marott og Mikael Winkler, der nu formaliserer et i forvejen årelangt samarbejde i MWK & Partners.

Det giver indlysende synergier at tilbyde ydelser indenfor et felt, hvor de to kommunikationsprofiler har forskellige kompetencer, men også har en lang række snitflader. Samtidig bliver Pernille og Mikaels stærke netværk den styrke, der gør MWK & Partners i stand til at levere full service kommunikation baseret på solid erfaring, og som dækker hele paletten af kommunikationsdiscipliner.

Pernille Marott og Mikael Winkler har tilsammen mere end 50 års erfaring med kommunikation, rådgivning, krisehåndtering, PR, journalistik, netværksfacilitering og undervisning. Samarbejdspartnerne har inden for hver deres felt lignende erfaring, der tilsammen gør os i stand til at løfte store opgaver. Kendetegnende for MWK & Partners bliver derfor: Høj grad af professionalisme og stor erfaring med varetagelse af interesser for virksomheder og organisationer fra øverste hylde samt politik på absolut topniveau.

Sign up her, hvis du ønsker at følge MWK & Partners nyheder, analyser og omtaler af samarbejdspartneres tiltag, initiativer og statements.

Seneste nyheder

Sørgeligt underskud på oprigtighedskontoen

Har Slette-Mette, Split-Boris og Skille-Ingers vidt forskellige kriseplatforme nogle fællesnævnere? Helt ærligt - ja! Det har mildt sagt ikke skortet på...

Læs mere

Når krisen lurer: 10 effektive værktøjer

Alle virksomheder, store som små, risikerer at komme i mediernes kritiske søgelys. Her får du 10 gode råd, der i bedste fald helt kan afværge krisen - eller i det...

Læs mere