Om os

Pernille Marott

Pernille Marott er kommunikationsrådgiver, hvor fokus er på kommunikation og forretningsudvikling, der får folk til at lytte og flytte sig. Det sker med udgangspunkt i kunden og på de platforme, der er relevante.

Pernille driver kommunikationsvirksomheden Marott K, der har særligt fokus på udvikling af kommunikations- og pressestrategier, journalistik og facilitering samt forretnings- og karriereudvikling. I dette regi driver Pernille endvidere en række faglige netværk for pressechef-, kommunikations- og SoMe-profiler fra en lang række af landets største virksomheder og organisationer.

Hun arbejder desuden professionelt med bestyrelsesarbejde og er fast klummeskribent på Børsen Pro med særligt fokus på bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet. Pernille Marott er også forfatter til en række bøger.

Mikael Winkler

Mikael Winkler er kommunikationsrådgiver med særlige kompetencer inden for Crisis Management, PR, presserådgivning, strategi og Public Affairs. Han har i årevis arbejdet intenst med krisekommunikation i sager med stor mediebevågenhed – ikke mindst gennem hele finanskrisen som pressechef i bankernes interesseorganisation.

Mikael har også stor redigeringserfaring og formidler ofte indhold med stor kompleksitet på en let tilgængelig måde. Han har bestredet flere redaktørposter, senest som ansvh. redaktør på Complidia. Han er uddannet journalist og har 15 års redaktionel erfaring fra både dagblade, radio, uge- og fagblade. Er indehaver af virksomheden MIKAEL WINKLER KOMMUNIKATION, der tilbyder professionel kommunikationsrådgivning, PR, journalistik, redigering og netværksfacilitering.