& Partners

MWK & Partners styrke er ikke mindst det stærke netværk. Blandt vores nærmeste samarbejdspartnere finder du:

- drives af direktør og kommunikationsspecialist Lars L. Nielsen, der bl.a. har arbejdet som sekretariatsleder og pressechef for Radikale på Christiansborg, PA- og kommunikationsdirektør i Finansrådet, public affairs direktør i PrimeTime og pressechef i Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune. Har en række tillidsposter, bl.a. i Tænketanken Europa og ATV, Akademiet for de Tekniske Videnskaber, og er tidl. bestyrelsesmedlem i bl.a. DR og TV2 Lorry.

- Lars Barfoed driver egen rådgivningsvirksomhed med fokus på politik og samfund. LB&C rådgiver således ledelser i både danske og internationale virksomheder og organisationer. Desuden er han næstformand i By & Havn og formand for Danmarks Underholdningsorkester A/S. Tidligere har Lars Barfoed bl.a. været justitsminister, vicestatsminister, familie- og forbrugerminister, transportminister, statsrevisor, public affairs direktør i PrimeTime, direktør i Finansrådet (nu FinansDanmark) og fmd. for Energinet.

- grafisk designer og illustrator med en meget bred profil og mere end 20 års erfaring fra den grafiske branche. Løsningerne omfatter blandt meget andet grafisk opsætning og strukturering af rapporter, magasiner, pjecer, event-materiale, out-door materiale, annoncer, plakater, web-bannere, mindre animationer/film og PowerPoint-præsentationer. Maja løser også illustrationsopgaver såsom infografikker og ikoner samt redaktionelle illustrationer til bøger og magasiner. Det hele udføres til såvel online- som offline-behov. Maja beskriver sig selv som en grafisk kamæleon, fordi – som hun siger – "kamæleonen er mester i at tilpasse sig". Og for Maja er det vigtigste at finde, ramme og tilpasse sig kundens stil.

- Henrik Denta har mange års erfaring som journalist og redaktør på DR, herunder TV-avisen, 21Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business, ligesom han har arbejdet som finansjournalist på Dagbladet Børsen og Politiken. Henriks erfaring tæller foruden national og international tv-produktion også storytelling, video-redigering og DV-produktion. Han har dækket dansk og internationalt erhvervs- og finansstof i årtier og har endvidere tæt fulgt reguleringen af den finansielle sektor i kølvandet på finanskrisen. Henrik er desuden forfatter og en erfaren foredragsholder, bl.a. om Nationalbankens guldreserver.

- fotojournalist, film- og tv-fotograf samt underviser. Rune er ekspert i visuelle udtryk og har stor erfaring inden for både film, tv og trykte medier. Han producerer fotoreportager og film for virksomheder, organisationer og medier til bl.a. magasiner, web, storskærm og tv, ligesom streaming af eksempelvis town hall meetings udgør en stadig større del af hans virke. Rune er en del af kommunikationsvirksomheden Gerade.

- er Nordens førende bureau inden for løsninger til intern kommunikation. Bureauet ejes af partnerne Jakob Rasborg og Pelle Nilsson, der har specialiseret sig i at implementere effektive løsninger til brug for eksempelvis forandringsledelse i større virksomheder og organisationer. Blandt specialerne er desuden organisationsudvikling, lederkommunikation, digitale løsninger og virtuelt samarbejde.

- indehaves af web-designer Kasper Tagel. Kasper har årelang erfaring med udvikling af web-designs til en bred vifte af behov. Han har således udviklet en lang række hjemmesider for virksomheder og fremtrædende musikere. Arbejder bl.a. i Python, Django, CSS, JS og WordPress.